CentrumLevensvragenRijnmond - Ontmoeting in levensvragen en zingeving

Over ons: Cisca Peters en Maja Nieuwenhuis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij zijn als geestelijk verzorgers de oprichters en coördinatoren van het Centrum Levensvragen Rijnmond. Dit is ontstaan na het bijwonen van een symposium over geestelijke begeleiding in Utrecht in 2012.
Daar leerden wij dat er in het hele land regionale centra opgericht zijn waar mensen terecht kunnen met levensvragen. Dit bleek in onze regio Rijnmond nog te ontbreken.
Als directeur van haar praktijk Zinvollezorg ontdekte Cisca jaren geleden al de grote behoefte aan begeleiding bij ziekte en verlies, zeker voor kinderen en jongeren. Alsmede de vraag naar ondersteuning na het krijgen van een slechte diagnose vanuit haar ervaringen met patiënten met de spierziekte ALS.

Maja heeft 10 jaar ervaring als vrijzinnig voorganger in Maassluis en omstreken. Haar ervaring met pastorale gesprekken wil zij graag vruchtbaar maken in de geestelijke begeleiding van mensen van alle gezindten en leeftijden. Vanwege de ontkerkelijking is de behoefte aan een luisterend oor alleen maar toegenomen. In deze lacune wil ons centrum ruimte bieden voor het werken aan levensvragen.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint